Jos sinulle sattuu kolari niin toimi kuten normaalisti vahinkotilanteissa. Varmista ensin, että tilanne ei aiheuta lisävaaraa sinulle tai toisille henkilöille. Auta mahdollisia apua tarvitsevia. Jos kolarissa on mukana muita osapuolia niin soita paikalle poliisit.

Täytä hansikaslokerossa oleva vahinkoilmoitus ja kuvaa siihen mahdollisimman hyvin tapahtunut tilanne. Ota ylös vastapuolen tiedot ja allekirjoitus. Mikäli syyllinen ei ole tiedossa tai kumpikaan ei myönnä syyllisyyttä niin varmista, että poliisi on arvioinut tilanteen ja tehnyt rikosilmoituksen vakuutusyhtiölle.

Mikäli auto tarvitsee hinausta vahinkopaikalta soita numeroon 0303 03030. Sinun ei tarvitse vastata hinauskuluista.

Kuvaa auto ja lähetä kuvat meille sähköpostitse info@silivan.fi. Jätä täytetty vahinkoilmoitus hansikaslokeroon. Ilmoita joka tapauksessa tekstiviestitse tai sähköpostilla kaikki autolle tai esineille tapahtuneet vahingot ja vauriot.

Käsittelemme tapahtuneet vahingot ja lähetämme sinulle laskun korjausarvion perusteella. Mikäli vahingon laajuus on mittavampi, niin omavastuun osuus on maksimissaan 500€, joka sisältää auton korjauksen sekä seisontakulut korjauksen aikana.