Mikäli epäilet, että auto ei ole tankattu täyteen niin ota valokuva mittarista sekä aloituskilometreistä. Lähetä viesti vika/vaurio kohdasta. Aja ajo normaalisti ja palauta auto täyteen tankattuna. Varmista vielä, että tankki on täysi ja vertaa oliko tankkaamasi määrä suurempi kuin ajetut kilometrit. Toimita meille valokuva mittarista ennen ja jälkeen sekä polttoainekuitista niin hyvitämme sinulle erotuksen.

Ole meihin yhteydessä numeroon 0505427012. Mikäli emme ole tavoitettavissa niin lähetä viesti SOITA, jolloin palaamme asiaan 2 tunnin sisällä. Jos tilanne on kriittinen tai sinulla on kiire niin voit tilata autopalvelun tai hinauspalvelun numerosta 0303 03030. Auton vakuutukseen kuuluu autopalvelu eikä siihen ole omavastuuta.

Mikäli emme pysty tarjoamaan vara-autoa tilalle niin hyvitämme vuokrauksesi kustannukset siltä päivältä. Jos omistuksessamme on useampi ajoneuvo ja jokin niistä on vapaana niin tarjoamme vara-auton ilmaiseksi vuokra-ajan loppuun sekä mahdollisen lisäajan viivästymisen johdosta.

Asiakas on velvollinen huolehtimaan ikkunanpesunesteen tasosta. Jos neste loppuu niin täytä tankkiin vain pakkasenkestävää nestettä. Pelkkä vesi voi vaurioittaa järjestelmän, josta syntyy asiakkaalle korjauskustannuksia.

Täytä ohjekirjan mukaista öljyä (Ford Transit = 5W-30). Muissa ajoneuvoissa voit olla meihin yhteydessä niin kerromme mitä öljyä täytyy lisätä. Lähetä meille ostokuitti niin hyvitämme sinulle ostoksen.

Vikatilanteet, kolarit, vauriot, esinevahingot, katoamiset jne. on ilmoitettava meille välittömästi joko tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella joka löytyy yhteystietosivulta.

Mikäli et tavoita meitä heti puhelimitse, voit jättää soittopyynnön lähtettämällä viestin SOITA, jolloin palaamme kahden tunnin sisällä. Kiireellisissä tilanteissa voit soittaa vakuutusyhtiön autopalveluun, joka kuuluu vakuutuksen piiriin eikä siinä ole omavastuuta. 0303 03030

Muista valokuvata mahdolliset vahinkotilanteet huolellisesti ja toimittaa meille valokuvat. Vahinkoilmoitus löytyy hansikaslokerosta. Täytä se tarvittaessa ja jätä se takaisin hansikaslokeroon.